Reviews over Espace Killy (Val d'Isère & Tignes)

Bekijk reviews van Espace Killy (Val d'Isère & Tignes) Actueel weer Espace Killy (Val d'Isère & Tignes) en voorspelling komende dagen (vrij veel bewolking) / -1°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Espace Killy (Val d'Isère & Tignes)

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Espace Killy (Val d'Isère & Tignes)

Door Derk-Jan op 04-11-2012
Februari 2012 in Tignes geweest, een hele mooie vakantie gehad. Voor Franse begrippen een zeer modern skiegebied, waarbij alles goed geregeld is. Heel veel snelle liften op belangrijke plaatsen. Geen slome 2 per lift, maar meeredere mogelijkheden om op snelle manieren naar de top te gaan. Een aanrader voor iedereen!
Door Johan op 22-02-2011
Perfect gewoon
Door Annemieke op 23-12-2009
Wij zijn nu 4x in dit gebied geweest en t verveelt nooit.
Er zijn zoveel mogelijkheden en geode sneeuw die ook echt prima geprepareerd wordt.
Het gebied is zeer uitgebreid, je kan echt dagtochten maken en ook veel off piste mogelijk.
Gewooon heengaan!!!
Door Bas op 27-11-2009
Super mooi en leuk dorp. Erg goede en lange piste's.
Nadeel is dat de piste's naar het dorp alleen zwart en rood zijn.
Door Dan op 31-12-2008
Meest relaxe gebied waar ik ooit ben geweest, super veel moderne stoeltjesliften, gondels en treintjes, die overigens goed en snel werken! Zeer mooie pistes met (zelfs al 27nov. tot 1dec. jl. ) top sneeuwcondities. Ook zeer veel goede off-piste mogelijkheden.
Door peter op 26-12-2007
mooiste gebied van europa, altijd geweldige sneeuwkondities.SUPERRRRRR.
Door Opa op 18-12-2007
Gewoon top!! Een van de fijnste gebieden in Frankrijk.
Door Marcel op 06-12-2007
Dit gebied heeft alles voor de beginnende en gevorderde skier en is zeer sneeuwzeker door de aanwezigheid van 2 gletsjers. Er zijn voldoende NL toeroperators actief en er is een verscheidenheid aan accomodaties te boeken. Van zeer goedkoop (studenten, groepen) tot erg luxe.
Door Paula op 26-11-2007
Mooi gebied!
Door eric op 22-11-2007
Supergebied