Reviews over Ischgl

Bekijk reviews van Ischgl Actueel weer Ischgl en voorspelling komende dagen (licht bewolkt) / -2°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Ischgl

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Ischgl

Door jens op 03-02-2013
Ik ga er nu al 8 jaar heen en ik ben heel tevreden
Door Werkhoven op 13-10-2012
Komen hier al jaren,,, en met veel pleezier. Men investeert elk jaar weer veel in het gebied, liften, pistes, restaurants, maar ook in de gastronomie. Brede, uitgestrekte en lange pistes maken dit gebied wel uniek t.o.v. vele ander Oostenrijkse gebieden. Veel 'Oostenrijkse' gezelligheid en sfeer op de bergen/pistes maar ook in het dorp, maakt het een fantastische ervaring.
Door Anouk Schotanus op 28-02-2012
Helemaal top!
Door Robbert op 04-01-2010
vrijwel alles op het gebied van skien in Ischgl is geweldig. Pistes liggen goed en variatie is aanwezig. Vooral de hoogte en ligging van het gebied zijn ideaal, altijd zijn er wel ergens goede omstandigheden te vinden.
Off-piste is er ook genoeg te doen, vanaf de greitzspitze en onder de oude gondel door zijn altijd stukken te vinden waar nog niemand geweest is.
Eigenlijk ben ik alleen maar positief over Ischgl... het is zeker een van de beste gebieden van de alpen!!

1 nadeel: het weer! als het slecht is is het in Ischgl ook echt heeel slecht. De wind op de hoogste toppen is echt strondvervelend... maarja als je naar Ischgl gaat kom je om te skien en niet om te zonnen!
Door Stefan op 04-01-2008
Dit jaar voor de 4e keer maar het blijft een supergebied en superplaats!!! Ischgl the bomb!!!!
Door marij op 07-12-2007
zeer goede voorzieningen prima gebied voor de goede skieer
Door joelle op 07-12-2007
super gebied
Door jochem op 07-12-2007
na een paar jaar frankrijk en skicircus op aanraden van een vriend naar ischgl gegaan.
zeer goed bevallen echt een aanrader
Door jan op 07-12-2007
Bij mooi weer mag ik er erg graag komen.
Anders ben ik te vinden in het nabij gelegen kappl.
Door ludo op 07-12-2007
echt een tof gebied is geen betere ga nu voor de 10e keer naar ischgl
Door henk op 07-12-2007
Zeer goed gebied.
vooral tief sneeuw skieen rond gampenbahn is erg gaaf
Door Bart op 06-12-2007
Mooi ski gebied en voor ieder wat wils !
Door Erik op 04-12-2007
Het skigebied is groot en ligt voornamelijk boven de 2000m. Hierdoor heb je bijna het hele seizoen geode sneeuw. Het gebied staat bekend om zijn exclusiviteit en luxe. Er is dan ook geen sleeplift te zien. Vooral russen weten Ischgl te vinden. De aanwijzingen bij de liften staan ook in het Russisch vermeld. Wanneer het hard waait kunnen er veel pistes en liften zijn afgesloten. In Ischgl zijn er dan meer mogelijkheden dan in Samnaun. Wanneer de sneeuwkwaliteit het toelaar kan je mooie tochten maken naar het dal. Omdat iedereen boven de 200m. blijft heb je soms de piste voor je alleen! Doordat de dalafdalingen smal zijn kan de sneeuw dus minder zijn.
Wachttijden zijn er bijna niet. Bij minder weer en sluiting van verbindingsliften kan het wel druk zijn tot max. 5 min.
Door johan op 20-11-2007
Top, The place to be! Kom je ook!?