Reviews over Jungfrau-Region

Bekijk reviews van Jungfrau-Region Actueel weer Jungfrau-Region en voorspelling komende dagen (vrij zonnig) / -3°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Jungfrau-Region

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Jungfrau-Region

Door Walter Van de Berckt op 11-06-2012
Een pracht van een skigebied echt super .Zeker voor elk wat wils. Naar boven met de trein naar de kleine Scheidegg echt een belevenis.
Door a.w. op 28-11-2010
Geweldig gebied,goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Vriendelijke mensen en goede service. Geen patserig publiek. Voor elk wat wils zowel in winter als in de zomer. Minpuntje: gebied wordt in weekend druk bezocht door locals uit de omringende steden, waardoor het vaak erg druk is. Overigens is dat ook het bewijs dat dit een top gebied is!!
Door P Annaert op 09-03-2010
Dit is een uniek skigebied. Skimogelijkheden vanuit het autovrije dorp Murren vind ik het beste in deze regio. Je kan tot bijna 3000 m hoogte gaan (Schilthorn).
Door Piet op 24-01-2010
Dit is een geweldig skigebied. Het is rustig, er zijn veel mogelijkheden en het is sneeuwzeker. Fantastische sfeer goede restauranten en gelukkig weinig schreeuwende idioten die tot 3 uur 's nachts in de kroeg zitten.
Door Jan op 29-11-2009
Voor beginners en gevorderden, skiles buitengewoon goed! Kindvriendelijk en alles Zwitsers precies georganiseerd en dat is precies wat je nodig hebt als je maar een week wintersport hebt. Prachtige vergezichten. De skipas voor First en Kleine Scheidegg biedt voldoende mogelijkheden voor 1 week. Niet de goedkoopste omgeving maar wel zeer veel waar voor je geld. Apres-ski en Nederlandstalige muziek gelukkig niet aanwezig...
Door Skier op 10-02-2009
Super gebied
Door anthonie op 23-03-2008
Grindelwald is een mooi alpen dorp.
Het ski gebied de Jungfrau=regionen is een af wisselend ski gebied met
First, Mannlichen en Murren/Schilthornn.
Het panorama van het gebied is het mooiste van de Alpen het uitzicht op de Eiger, Mönch en de Jungfrau is bijzonder mooi.
De drie ski gebieden hebben ieder zijn charmes en zijn geheel verschillend.
Door D. op 21-01-2008
supergaaf gebied!
Door Skier op 17-01-2008
van alle jaren dat ik er ben geweest, nog geen een keer ontevreden!
Door David op 15-01-2008
Top
Door E. & J. op 26-12-2007
Wengen is met een woord: GEWELDIG!!! We zijn er zelfs getrouwd en gaan er graag in winter en zomer naar toe!!!!
Door ellen op 20-12-2007
Ik ga altijd naar Wengen of Grindelwald.
Ik wil nergens anders meer heen. Dus helemaal top.
Door el piste-tigre op 21-11-2007
Sfeervol plaatsje Grindelwald, leuk en goed ski-gebied geen superlatieven maar gewoon goed! Goede mix in lichte en stevigere pistes.