Reviews over La Plagne - Paradiski

Bekijk reviews van La Plagne - Paradiski Actueel weer La Plagne - Paradiski en voorspelling komende dagen (zwaar bewolkt en matige sneeuwval) -4° / -6°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

La Plagne - Paradiski

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van La Plagne - Paradiski

Door anoniem op 10-02-2014
Het is echt super leuk.
Door Marleen op 31-01-2013
Les Arcs 1950 en 2000 zijn geweldig. Vele zwarte pistes die allemaal redelijk dicht bij elkaar liggen.Bij een paar hiervan kan je alle kanten op, dus veel off-piste mogelijkheden zonder dat je mijlenver hoeft te klimmen. Je kan 's ochtends naar de liften skën en 's avonds kan je ook weer skiën tot aan de deur.Dus geen gesjouw met ski's. Als je echt van bruisende après-ski houdt, dan is hier inderdaad niet veel te doen, wel een paar kleine gezellige kroegjes. Er zijn wel een heel aantal goede restaurants.Een geweldig gebied voor de echte skifanaten.
Door Renske op 18-12-2011
Komen hier al 14 jaar lang, waarvan 12 in Belle Plagne.
Zowel kids als pa&ma vinden het hier geweldig. Dochter&zoon van 14 en 12 vermaken zich prima door met papa rond te skien, dochtertje van 2 vind het heerlijk om rond te sleeen met mama.
Er zijn veel mogelijkheden, zowel om te skien als om te apres-skien.
Echt een aanrader, voor iedereen!
Door Paul op 22-12-2009
Prachtig sneeuwzeker skigebied. Wie er voor de eerste keer komt zal zich nog wat moeten aanpassen aan de prachtige omgeving en de talloze pistes. Wie het deel van Peisey gedaan heeft gaat over de kam naar het dal van Arc 1950 en Arc 2000 waar het zicht magnifiek is. Vanaf de hoogste top soms wat ijzige pistes maar alleen voor het zicht al laat je je door de bak brengen. Bij deze bak is het soms wel wat lang aanschuiven. Het grootste deel van de liften is pas vernieuwd en gebruikt de nieuwste technologieën. In 1 woord is dit skigebied fantastisch.
Door De Baars op 06-12-2009
Zalig gebied, gaan deze winter voor de 13de keer, waarvan 12 keer in La Plagne Soleil. En de pistes steken nog steeds niet tegen! Hebben op al die tijd nog maar één keer tamelijk weinig sneeuw gehad (2006), voor de rest super! Alles 5/5!
Door De Baars op 06-12-2009
Zalig gebied, gaan deze winter voor de 13de keer, waarvan 12 keer in La Plagne Soleil. En de pistes steken nog steeds niet tegen! Hebben op al die tijd nog maar één keer tamelijk weinig sneeuw gehad (2006), voor de rest super! Alles 5/5!
Door Conny op 03-12-2009
Kerst 2008 hebben we hier mogen genieten van een antastische mooie week. Heel mooi groot skigebied met voor elk niveau volop mogelijkheden.
Wel veel vlakke stukken vooral bij de liften(in de dorpen)dus de armspieren zijn ook behoorlijk an de beurt geweest. Ik ben ze nu maar vast aan het trainen want deze kerst gaan we (ondanks dat het vrij prijzig is) weer. Qua apres ski hebben wij bijzonder weinig gezien, Eén avond in La Plagne geweest, dat was rustig. Maar dat is ook niet waar wij voor gaan. Overdag heerlijk skieen en 'savonds met elkaar genieten, samen koken en tot rust komen.
Een giga mooi gebied maar zonder wintersport mogelijkheden behoorlijk saai, dus het moet nu rap gaan sneeuwen
Door Joanna op 30-03-2009
Gezellige stadje in de buurt van La Plagne, veel kroegjes en restaurants. Mooie buckelpistes en offpiste mogelelijkheden. Wel veel russen hier.
Door Daan op 28-01-2009
Succes verzekerd als je hier heen gaat , prachtig groot skiegebied met lange brede pistes ideaal om mooie dagtochten te maken.Wij zaten in CHAMPAGNY (app. les alpages de champagny. echt aan te raden)Champagny is een gezellig berg dorpje waar je goed kan eten.Voor de kinderen wordt er zeergoed skieles gegeven.Dit skiegebied verveelt nooit, voor jong en oud zeer afwisselend.Tevens skie je voornamelijk in de ZON wat echt een groot voordeel is.
Door Jaap op 22-12-2008
Het gebied is erg groot,van makkelijk tot erg moeilijk.Als je van skieen houd is het super, hou je van drank dan is het minder.In Vallandry zijn rode pistes vlak als een laken maar wel lekker steil, super als je nog niet zo erg bedeven bent en toch wel eens een rode piste wil doen. De meeste Fransen zijn vriendelijk ook al verstaan ze je niet!Al veel gezien in oostenrijk en frankrijk Paradiski is voor mij nummer Één
Door Roeland Dobbe op 11-11-2008
Ik ben vorig jaar in Les Arcs geweest, het was heerlijk skien. Jammer dat er geen mogelijkheid was om naar La Plagne te gaan, maar les Arcs zelf was ruim genoeg en helemaal super. Veel rode pistes, die heel lekker te nemen waren voor de skier. Tussen de bomen skien kan genoeg en dat heeft ook mijn voorkeur (Dit dan vooral in Peisey Vallandry). Er is genoeg sneeuwzekerheid en veel afwisseling. Wel is het jammer dat op enkele punten de liften heel druk zijn, dit dan vooral op de Aiguille Rouge, maar het is wel een keer die tijd waard hoor!
Fantastische week gehad daar.
Door jan bo op 17-04-2008
Goed skigebied,vriendelijk personeel,piste onderhoud na sneeuwval kan beter,wordt de laatste jaren ook al beter,skigebied is vanaf feb t/m 15 mrt op maximale topdrukte,verdere uitbrieding van apartementen enz is dus afteraden aangezien een overbevolkt skigebied zijn aantrekkelijkheid bij veel vastegasten zal verliezen,(het Oosterijk effekt)verder op dit ogenblik is het skigebied meer dan oke.
Door Peter Hilgers op 28-03-2008
perfect!
Door nicky op 23-03-2008
het is een groot en goed skigebied.wij konden niet met de vanoisse-express naar les-arcs,maar dan nog zijn de skimogelijkheden ongekend!
veelliften,geen wachttijd en iedereen was even vriendelijk!
ga er zeker weer heen.
Door x op 03-02-2008
Het is heel leuk gebied met mooie afdalingen en snelle liften,
jammer van de apreski. maar frankrijk is meer een echt sportief gebied dan apre ski gebied.
dit jaar gaan we weer heen naar belle plagne en ik hoop dat het lekker weer word
Door Erik op 09-01-2008
Vorig jaar (januari 2007) in Plagne Soleil geweest. Zeer mooi skigebiet waar je je zeker zult vermaken als je voor de wintersport gaat. Zeker met de mogelijkheid om ook in Les Arcs te gaan skien via de verbindingslift. Apres Ski is matig tot nihil te noemen. Wij gaan dit jaar weer!
Door Marc op 10-12-2007
Ik ben begin 2007 hier voor het eerst geweest en heb het gebied prettig ervaren. Verschillende type pistes beschikbaar, van bospad, dorpjes waar je doorheen komt en grote vlaktes. Sommige pistes zijn niet geschikt voor snowboarders maar dat heb je overal wel.

Vrij groot gebied wat in een week goed te doen is voor een ervaren wintersporter. Plagne Soleil is erg rustig maar heeft weinig voorzieningen. Ga er waarschijnlijk volgend jaar weer heen :)
Door prima skieer op 30-11-2007
Prima ski gebied apres ski is niet zo belangrijk leuk en goed skieen destemeer. Kinderen oke
Door Bart Ruseler op 25-11-2007
Prima skigebied, Januari 2007 geweest en 2008 gaan we absoluut nog een keertje terug. Bijna alle locaties liggen pal aan de piste. Enige minpuntje is dat het apres ski gebeuren neit veel voorstelt. Verder is er een zeer goed aanbod aan liften en bijna geen wachttijden. Het skigebied is door zijn variatie in pistes uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skieer/boarder.