Reviews over Les Portes du Soleil (fr)

Bekijk reviews van Les Portes du Soleil (fr) Actueel weer Les Portes du Soleil (fr) en voorspelling komende dagen (zwaar bewolkt en matige sneeuwval) / -4°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Les Portes du Soleil (fr)

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Les Portes du Soleil (fr)

Door Charlotte op 19-03-2015
Zaligste skigebied ooit.
ik ga naar avoriaz sinds mijn 3/4 jaar, elk jaar opnieuw. nooit geraak ik het daar beu, het is daar zo mooi, die sfeer. I LOVE IT
met portes du soleil heeeel veel skimogelijkheden.
Door Tomo op 02-01-2012
Al jaren gaan wij naar dit ski gebied. Ben al in veel andere geweest, maar toch komen wij hier weer terug, omdat het een super mooi gebied is. Je kan bijna het hele gebied door zonder ook maar je skies af te moeten doen.

Echt super!
Door Hanneke op 28-11-2011
Het mooiste gebied van europa!
Door Joke de Vries op 22-10-2011
Na heel veel skigebieden te hebben bezocht staat deze op nr 1.
Onderhoud pistes, restaurants, en de sfeer in de dorpen morzine en les gets zijn fabuleus!
Door Skivo op 03-01-2010
Beste skiliefhebbers,

Toch een juweeltje om in te mogen skiën!

Skivo
Door Suzanne op 20-03-2009
Groot skigebied, vooral in Frankrijk wat moeilijkere en steilere pistes. Liften in Zwitserland zijn wat meer sleep en langzamere stoeltjesliften, Point du L'eau draait nu niet meer omdat deze is afgekeurd, maar het is te doen. Zwitserland is wat vriendelijker qua bediening als het massale in Frankrijk. Vanuit Champoussin kan je in 1 dag heen en weer naar La Linga skien zonder een en het zelfde pad te nemen.
Gebied is uitermate geschikt voor zowel beginners, kinderen als gevorderden.
Door joke op 17-02-2009
Geweldig skigebied
Door Hans Rietjens op 08-02-2009
Zeer charmant en op en top wintersportgebied. Letterlijk grensoverstijgend skieen, waarbij uitdagende (off)pistes natuurlijk afwisselen met mooie pistes tussen de dennebomen.
Door Sebastian op 11-12-2008
Mooi skiegebied, veel uitdaging voor gevorderden
Door Ronnie op 26-09-2008
Het is een mooi gebied met vele mooie pistes
Door Kick Frohwein op 29-02-2008
prima
Door Frank op 01-01-2008
Geweldig groot skigebied.
Je kan alle kanten op voor een dagje toeren.
Veel offpiste mogelijkheden, indien je de weg weet.
Ik ben er in totaal 5 maanden geweest en daarna nog steeds het gevoel gehad dat er nog pistes waren die ik niet gezien heb.
Apres ski valt tegen, maar je kan op genoeg plekken terecht voor een drankje.

Negatief: Pre la Joux is het vertrek punt van gigantisch veel mensen en die lift vanaf dat punt is niet heel snel. Geduld hebben dus.
Tevens vind ik personeel op de pistes niet heel vriendelijk. Ze zouden met een iets andere houding de klanten kunnen helpen.

Tip: Boek je reis in maart. Geweldig weer, genoeg sneeuw en rustiger.

Door Francois sterchele op 11-12-2007
Fantastic
Door jan op 10-12-2007
Super goed gebied
Door Rob B. op 08-12-2007
Super Skigebied, goede dagtochten te plannen. In het algemeen geen wachttijden (alleen bij Bottlenecks, rekening mee houden met dagtochten).
Met Kerst niet altijd sneeuwzeker, maar altijd genoeg te doen en te wandelen (mooie natuur)
In de 30 jaar dat wij hier 's winters en ook soms wel 's zomers komen, heeft het mij nog niet verveeld.
Vroeger duur (Zwitserse prijzen, maar nu de Franc rond de 1,65 schommelt, meer betaalbaar.
Wij skieen ook in Zermat en Davos, maar de Portes du Soleil biedt veel meer.
Vergeet niet de zwarte muur of de mooie eenvoudige afdalingen (Linga) te nemen en we zien je veel terug. Overigens skien we nu al sinds nov '07.
Rob,
Champéry dec.8,2007
Door Sjoerd op 22-11-2007
We hebben hier al een paar heel een heerlijke vakantie gehad (Chatel). Wel iedere keer getroffen met weer en sneeuw. We komen zeker weer terug in dit gebied!
Door Henk op 21-11-2007
Leuke en goede pistes en voorzieningen!
Door Wouter op 21-11-2007
Gewoon een Konings gebied!
Fantastisch skien, zelfs tot eind Maart!
Goede verbindingen, leuke tochten en super eten op de piste!
Een aanrader voor iedereen.
Door ronnieboy op 20-11-2007
het is groot gebied met veel liften maat je zit er soms wel lang in door de lengte van de liften. Je hebt er veel stijle pistes en niet veel vlakke. (De wereld afdaling is super)
Door Tom op 20-11-2007
Mooi skigebied met veel liften en goede voorzieningen