Reviews over Les Quatre Vallées

Bekijk reviews van Les Quatre Vallées Actueel weer Les Quatre Vallées en voorspelling komende dagen (vrij zonnig) / -2°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Les Quatre Vallées

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Les Quatre Vallées

Door Rob de Groot op 26-03-2015
Aan het genieten van een vakantie in Verbier. Schitterend gebied en enorm veel kilometers te maken. Door de veranderingen in de wisselkoers wel iets duurder dan gehoopt, maar het was de moeite waard. Een halve dag les genomen bij skischool Altitude en een goede les gekregen van Alejandro, een soort Spaanse berggeit.
Door ruben op 22-03-2014
een uitstekend skigebied
Door victor op 27-07-2011
het is daar geweldig veel sneeuw en veel pistes.
Door a op 28-02-2010
heel mooi
Door Piet op 15-12-2008
Ik kom hier al jaren,, geweldig skiegebied!
Voor apresskiemogelijkheden hoef je hier niet te zijn, puur voor het heerlijk genieten van de (redelijk) moeilijke pistes. De pistes die zwart zijn aangegen zijn ook goed zwart, vergeleken met de zwarte pistes in bijvoorbeeld Frankrijk.
Ook offpiste is super in dit gebied!
Ook beginners kunnen hier goed skieen, veel pistes, met veel variatie in kleur.
Aan de liften wordt gewerkt, er zijn ontzettend snelle liften (voornamelijk de verbindings)
maar ook enkele oude, trage liften.
Ook zie je hier niet veel sleepliften, of je moet richting Veysonnaz gaan.
Door fred op 28-11-2008
heerlijk
Door albart op 28-11-2008
verbier is een heerlijk dorp waar je alles kan doen met een paar geweldige pistes.
Door Etienne op 23-03-2008
Ik ben net terug van een weekje Nendaz. Ik ga al jaren naar Frankrijk en dacht dat het nu wel eens tijd was om Zwitserland of Oostenrijk aan te doen.

Het is Nendaz in Les Quatre Vallees geworden.
We vonden de zogenaamde 412km pistes niet logisch op elkaar aansluiten en er waren veel sleepliften. Door de slechte sneeuw was de verbinding van Nendaz naar de rest van het gebied dicht en moesten we steeds in een overvolle bus. Uiteraars kan het gebied niks aan de sneeuwval doen, maar ik denk dat ik verwend ben met de hoge skidorpen in Frankrijk die direct aan de piste liggen. Ook voor de apres ski hoef je niet naar Nendaz.

Dorpje is voor de rest wel geinig maar als ik nog eens terug zou gaan naar dit gebied (wat ik betwijfel) dan zou ik in Verbier gaan zitten zodat je sneller op de hoger gelegen pistes zit.

Door jacques op 04-03-2008
Voor elk wat wils. Van blauw tot zwart.