Reviews over Les Trois Vallées

Bekijk reviews van Les Trois Vallées Actueel weer Les Trois Vallées en voorspelling komende dagen (vrij zonnig) / -3°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Les Trois Vallées

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Les Trois Vallées

Door Eline op 01-02-2012
Super gebied! Wij zijn hier sinds 1990 "blijven hangen" en het verveelt nog steeds niet. Minder apres-ski, hoewel er diverse gezellige kroegjes op de piste zijn waar je lekker kunt eten of met een drankje op het terras kunt zitten.
Door Cometa op 12-01-2010
Voor de eerste keer gaan skiën in Les Menuires. We misten wat gezelligheid die je vind in Oostenrijk maar de uitgebreide keuzes aan pisten maakt dit helemaal goed.
Wel niet zo geschikt voor beginners. Blauw is hier deftig blauw met af en toe steile stukjes.
Machtig gebied om te 'cruisen', je kan urenlang afdalen aan één stuk en mooie toeren maken!! Wij hadden enkel een pas voor Les Menuires en voor een week kom je daar zeker mee toe de eerste keer als je gaat. Wij zijn nog echte beginnelingen maar konden hier goede vorderingen maken en al enkele rode pistes nemen op het eind van de week.
Maar de diversiteit aan pistes en vooral ook de lengtes maken dat je je hier niet gaat vervelen!!
Door John Loots op 18-02-2009
`Kerst 2007 in la tania geweest met 2 gezinnen met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 17. Tja, groots en wat eng voor de kinderen. Om te touren en met zijn allen te genieten, groots. Zo fraai en uitgestrekt vind je het niet vlug. (30 jaar erv.) De sneeuw is doorgaans hier goed als andere gebieden zuchten onderweinig sneeuw.Voor iedereen wat te vinden. Nadeel is dat het wel eens wat druk kan zijn, inherent aan de kwaliteit. Liftsysteem is echter zeer efficient. Echt vervelend wordt het niet snel
Door Henk op 08-12-2008
Het beste gebied van Europa, dat is niet zo moeilijk!
Door Joan op 18-10-2008
Leuk skigebied voor beginners, maar verder is het niet uitdagend. Mooi is het er ook niet. Het is namelijk erg kaal. Geef mij maar Oostenrijk!
Door Phille op 02-02-2008
vorige week voor de vierde maal naar dit prachtige skigebied geweest. Andermaal een zeer goede reis gehad. De sneeuw was zeer goed, 6 zonovergoten dagen gehad, geen tot weinig wachttijden aan de liften,......gewoon een zeer goed uitgerust skigebied. Wel niet zo geschikt voor de beginneling.
Door Henk op 16-01-2008
Mooie pistes voor alle nivos dus ook van dat van jouw !
Door Laura op 19-12-2007
Komende kerst voor de 3e keer naar dit gebied, het blijft fantastisch! Brede en ruime pistes, geschikt voor beginners tot profs! Vaak mooi weer in vergelijking tot Oostenrijk.
Nadeel, het "gemutliche" van Oostenrijk ontbreekt ietwat, er is wel gezelligheid maar puur gericht op de jongeren.
Door Dennis op 08-12-2007
Hier heb ik het leren doen.
Prachtig gebied.
Wat een bergen echt de moeite waard!
Door constantijn op 07-12-2007
Ik ga dit jaar voor de tweede keer....

mooi, groot, breed, alle wensen.

Ja het is duur maar dat geld ook voor de andere gebieden.
Door Arjen op 24-11-2007
Dit is wel één van de beste plekken om te skieen.
goede pistes.
Door Bas op 21-11-2007
Het gehele gebied van Les Trois Vallees is te groot om in 1 week helemaal te zien. de grootte zorgt er wel voor dat er voor iedereen wel een goed stuk te vinden is, van beginners tot ver gevorderden. er zijn goede funparks, veel sneeuwkanonnen, goede kroegen voor Franse begrippen. en zeer veel off piste mogelijkheden.Voor iedereen is hier een topvakantie weggelegd.