Reviews over Serfaus / Fiss / Ladis

Bekijk reviews van Serfaus / Fiss / Ladis Actueel weer Serfaus / Fiss / Ladis en voorspelling komende dagen (licht bewolkt) / -2°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Serfaus / Fiss / Ladis

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Serfaus / Fiss / Ladis

Door gpk op 05-11-2012
Super skigebied voor families met kinderen
Wij gaan nu al 10 jaar naar dit gebied en worden ieder jaar opnieuw verrast door de vernieuwingen en uitbreidingen van het gebied. De prijzen voor de middagmaaltijden zijn heel acceptabel. De pistes brengen je naar andere oorden zodanig dat je niet telkens hoeft uit te komen op hetzelfde punt. De meeste hotels zijn gericht op kinderen ook zijn er hotels waar geen kinderen mogen komen, hiervoor best informeren voor u boekt. Veel hotels hebben een uitstekend comfort en hierbij hangt soms een prijskaartje aan vast. Indien deze voor u nog te duur zijn kunt u in de nabijgelegen dorpen in het dal (10min. met wagen naar Ladis)fantastische hotels vinden.
Tijdens de volle winterperiode december - februari zijn de pistes uitstekend, bij warmere dagen zoals in maart kan de sneeuw serieus last krijgen van de zon, dit door de zuidelijke ligging van het gebied. De pistes zijn geschikt voor alle niveau's van skiers ook voor niet skiers zijn er veel wandelwegen door de bossen. Kortom fantastisch.
Door Paul op 07-10-2009
Ben al een keer of 6/7 in Serfaus geweest. Kom hier toch zeker 1 keer per jaar met heel veel plezier weer terug.
Ik kan me hier als gevorderde skiër prima vermaken, maar ook de mindere in onze groep hebben het hier prima!
Liften zijn allemaal modern en snel, alleen beneden vanuit het dorp is het wel eens een paar minuten wachten.

Als je gezellig wilt aprèskiën zit je in de patschi prima, een prima mix van duits/engels en Nederlandse muziek. Veel nationaliteiten, altijd oergezellig.
lekker feestvieren in de Patschi is een begrip geworden voor ons!
Door Renee op 08-04-2009
Erg vriendelijke mensen. Top voor kinderen
Door Mo op 08-02-2008
mooi gebied voor alles wat wils. Bij de liften verloopt het snel en de aprèsski is ook fantastisch. Gezellige en vriendelijke mensen
Door henk op 09-01-2008
nette helpende mensen en aardige mensen alles is daar gewoon top

dit jaar weer :D
Door henk op 09-01-2008
We kommen hier al zon 3 jaar

Serfuas prima gergeldt mooie liften
Door Jasper Kettering op 13-12-2007
Wij gaan al 5 jaar naar Fiss, maar overnachten dan in Ried. (Onder aan de berg) Het bevalt ons heel goed. 's ochtends voor de deur van het appartement de bus in stappen en met een kwartier voor de skiverhuur. Dan is het nog zo'n 30 a 40 meter "klunen". Voor sommige zelf met de ski’s op de nek en maar rond kijken, haha!! Als de skiles begint is het onder even een half uur druk, maar daarna zijn de wachttijden minimaal. Het zijn mooie, moderne en snelle liften. Behalve de sonnenbahn naar ladis. Deze gaat wel zo traag... de pistes liggen er altijd mooi bij en bieden voor iedereen wat. Het restaurant zowel op de berg als onder bij de dalstations zijn gezellig en klantvriendelijk. En je kunt ook goed ergens onderweg gaan eten, de prijzen verschillen niet zo gek veel.
Als je zoals wij het skigebied al kent kun je heel veel kilometers maken op een dag. Lekker even naar serfaus, of zelfs naar de masner. Een echte aanrader is toch wel de frommes abfahrt, met de frommes extrem. De frommes is een afdaling vanaf de schönjoch tot het dalstation, zonder enige lift. Na een kilometer of 7 kun je ook voor een stukje frommes extrem kiezen, een zwarte "sluitroute" met een percentage van 72%!!! De skischool is 1 van de grootste en beste skischolen van oostenrijk. In topweken werken en 350 leraren. Toch is altijd wel heel druk in de groepjes(10-12 kinderen), maar daar tegenover staat dan ook weer dat er veel Nederlandstalige skileren zijn. Als de kinderen al wat groter zijn is het nou niet bepaald prettig om naar het verzamelpunt te gaan. Dit licht zo’n 20-30 boven het dalstation op de piste! En als de kinderen mee willen eten tussen de middag, is dat belachelijk duur, 12 euro. Het zou nog wel gaan als je dan ook wat fatsoenlijks kreeg, maar het lijkt nergens op. Het menu wat je krijgt is klein, en je krijgt altijd hetzelfde Oostenrijkse drankje, ook als je het niet lust… dat is dus wel jammer. Maar het skiën, waar het allemaal om draait, wordt je goed bijgebracht.
Door sjaak op 09-12-2007
Vanuit een makkelijk bereikbaar middenstation zijn alle pistes,zowel makkelijk als moeilijk goed te bereiken. Het skigebied is zeer ruim opgezet. Alle dorpen hebben een kinderskigebied met begeleiding.
Door Erik op 04-12-2007
Vrij groot gebied, hierdoor bij de liften korte wachttijden (Alleen tijdens de vakanties onder in de dalen druk). Veel zuidhellingen dus bij veel zon kom je bruin terug, hierdoor kan de sneeuwkwaliteit ook wel eens wat minder zijn.
Indien de sneeuw onder slecht is, ga dan naar Serfaus zo hoog mogelijk. Hier kun je skiën op +/- 2400m. hoogte en heb je bijna latijd goede sneeuw.