Reviews over Tiroler Zugspitz Arena

Bekijk reviews van Tiroler Zugspitz Arena Actueel weer Tiroler Zugspitz Arena en voorspelling komende dagen (licht bewolkt) 10° / -1°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Tiroler Zugspitz Arena

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Tiroler Zugspitz Arena

Door Aimée op 16-12-2012
Het is een super leuk gebied, met aardige mensen en leuke winkels. Zeker een aanrader !!!!
Door marianne op 04-03-2012
Net terug van een waanzinnige vakantie wij komen er al 29 jaar en we vinden t nog steeds geweldig.De bewoners van t dorp zijn vriendelijk en behulpzaam.Wij hebben alweer geboekt, ehrwald is toppie
Door straver op 17-09-2011
Ontzettend goed familiegebied! Zelfs een paar keer de piste voor ons alleen, waar vindt je dat?
Wel 90 % Nederlanders...de sfeer in de berghutjes vonden we tegenvallen, maar..de rodelbaan in Lermoos is een topper!En het skigebied in Ehrwald vonden we erg leuk en afwisselend.
Door Haike op 16-12-2009
Leuk gebiedje niet voor de gevorderde skieer, echt gebied voor een lang weekeindje met goede apres sks met name in Lermoos
Door Liesbeth de Jong op 12-11-2009
Een skigebied met verschillende dorpen, ieder dorp heeft z'n eigen pistes. Zowel blauwe,rode als zwarte pistes, dus voor ieder wat wils. Wij komen er al 6 jaar, en nog steeds niet uitgekeken!
Door daphne op 21-01-2009
Ze zeggen wel eens "eens Ehrwald, altijd Ehrwald"
Door Gretha op 22-03-2008
13-03-2008 tot en met 17-03-2008. Leuk gebied om een weekend te skiën. Dichtbij. Handig en sneeuwzeker, die gletsjer. Gezellige en sfeervolle dorpjes. Mijn vriendin en ik beleefden een topweekend in Ehrwald.
Door ninja rulez op 17-12-2007
Makkelijk en snel bereikbaar. Veel mogelijkheden in de dorpen.
Door Berta op 15-12-2007
Prima skigebied, leuke sfeer.
Door Frederik op 11-12-2007
Goed bereikbaar, sneeuwzeker door de zugspitze en gemoedelijk
Door Sjoerd op 24-11-2007
Dichtbij nederland, 6 à 7 uu en je bent er. En toch kun je er geod skienm er is een gletsjer en een behoorlijk skigebied. Garmish is een echt duits maar prima vertoeven plaatsje.
Door C op 23-11-2007
Weterstein Bahnen vormen een kleiner skigebied, met vooral ski-mogelijkheden voor kinderen en beginners. De liften zijn verouderd. Door zijn lage zuidgerichte ligging ook niet altijd even sneeuwzeker. Beter skigebieden zijn de Ehrwalder Almbahnen en de pistes in Lermoos.
Door Luuk op 20-11-2007
Zugspitze is een sneeuwzeker gebied (2900m) wat eigenlijk net onder Munchen ligt. Dus ideaal voor een weekeind tripje naar de sneeuw.