Reviews over Winterberg / Hochsauerland

Bekijk reviews van Winterberg / Hochsauerland Actueel weer Winterberg / Hochsauerland en voorspelling komende dagen (zwaar bewolkt en af en toe regen) /   

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Winterberg / Hochsauerland

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Winterberg / Hochsauerland

Door willem van twillert op 21-02-2017
De skiverhuur bij BRINKMANN is slecht, de schoenen zijn tien jaar oud en laten vocht door binnen een paar uur. Huur bij andere verhuurders vlak bij de lift die zijn alle beter
Door Agnes op 02-02-2015
Vrijdag t/m zondag. 3 uur vanaf Utrecht!
Als vergevorderde skiër vermaak ik me hier altijd prima. Oké, je bent zo een piste af en je zit langer in de lift dan je skiet, maar het is veel beter dan een kunstbaan in Nederland.
Je moet wel snel kunnen gaan als er sneeuw ligt, want sneeuwzeker is het niet meer de laatste jaren. En echt gelukkig ben ik pas met echte, natuurlijke sneeuw. Dus niets te klagen het afgelopen weekend: meer dan voldoende sneeuw, een gezellig en betaalbaar hotel met gratis zwembad en sauna en betaalbare prijzen voor de liftpassen. En als je de weg weet, kun je zelfs in de drukke weekenden nog rustige pistes vinden.
Door FEYS BEA op 11-03-2014
Winterberg
Weinig sneeuw begin Maart, maar anders heel goed.
Door Annemarie op 16-12-2011
We zijn afgelopen jaar een weekend wezen skiën met in totaal 8 personen en dat is ons zeer goed bevallen. Daarom gaan we a.s. januari weer! =) Ik ben nog een beginneling, maar je kunt hier rustig leren skiën. Voor de (ver)gevorderden in onze groep is het ook prima vermaak, zij gaan lekker hun eigen gang op voornamelijk de zwarte piste. We borrelen tussendoor altijd ff lekker in de skihut en eten wat bij Möppi's, 's avonds zoeken we meestel de restaurantjes in Winterberg op. We hebben altijd veel plezier, maar we zijn dan ook wel 8 maffe mensen bij elkaar! ;)
Door Cometa op 23-03-2009
Als totale beginneling maar snelle leerling is dit een fantastisch gebied! Niet veraf en toch een leuke variatie aan pistes. We zijn dit jaar al 2 keer geweest en steeds even goed. Prijzen zijn heel democratisch (zeker als je de Franse skipassen vergelijkt).
Enig minpuntje: er zijn iets te veel trage sleepliften.
Groot pluspunt: je kan er (zelfs als totale beginneling) hele mooie skitouren maken van de ene naar de andere piste.
Door leo op 28-02-2008
echt lekker gezellig,goed voor een weekend
Door Boarduh op 17-01-2008
Altijd leuk hier, lekker dichtbij op 4 uur rijden vanaf utrecht. Veel sneeuwkanonnen en nieuwe snelle stoeltjesliften. Wel relatief korte pistes, maar genoeg om je een dag of weekend te vermaken!
Door Martijn op 17-01-2008
Erg leuk als je een dagje wil skien of twee, het beste is wel op een door de weekse dag, goed te combineren met bv een dagje willingen, een wat kleiner maar ook leuk skigebied. En veel beter dan landgraven of zoetermeer,
Door Henk op 26-11-2007
Lekker dichtbij en als er sneeuw ligt gezellig !