Reviews over Zermatt

Bekijk reviews van Zermatt Actueel weer Zermatt en voorspelling komende dagen (vrij veel bewolking) / -2°  

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Zermatt

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Zermatt

Door de leeuw op 21-01-2012
In Zermatt is er voor elk wat wils. Van Sunnegga voor families met kleine kinderen en voor diegene die gezelligheid zoeken, tot het Gletsjerskien bij de Kleine Matterhorn op 3883m.
Door Lia op 16-03-2011
Al jaren favoriet bij mij vanwege sneeuwzekerheid, gemoedelijkheid, kwaliteit van de appartementen en het het goede eten. Fantastische uitizchten , geweldige terrasjes . Wel duur.
Door Diederik op 03-01-2010
Mooi en autovrij dorp met goede accommodaties, skiën is fantastisch en voor elk niveau zijn er schitterende afdalingen. Après-ski is minder. Het is wel duur, maar dat weet je van te voren als je naar Zermatt gaat. Het eten op de pisten is uitstekend, vergeet ook niet eens te gaan lunchen in Italië.
Door Daan op 11-01-2009
Ik vind het wel een leuk gebied en dorpje maar niet geweldig, Saas-Fee is echt leuker, niet echt veel Après-ski in Zermatt. Ik ben er een week geweest om uit te proberen, volgende keer ga ik weer ergens anders.
Door Dennis op 09-12-2008
Goed geprepareerde pistes en snelle liften. Piste restaurants zijn heel goed en ruim aanbod. Gelukkig geen hossende nederlanders. Apartementen van goed niveau. Taxi vervoer van de piste naar het apartement is erg prettig. Kortom, schitterend gebied met geweldige uitzichten en geweldige pistes en altijd sneeuw.
Door Bert op 30-01-2008
zeer mooie en ruime mogelijkheden van pistes.
Prijzig is het zeer zeker , neem géén euro's mee maar zwitserse franken : ze zetten u in de zeik waar je bij staat !!
Het is wel effe zoeken voor aprés-ski , maar 1x gevonden in het dorp is het geweldige ambiance !
Door whoever op 31-12-2007
HELEMAAL GOED!!!
Door Allan op 30-11-2007
Geweldig skigebied, zeer gezellig dorp, geen uitbundige apres ski.
Door laarman op 30-11-2007
een van de mooiere gebieden die er zijn samen met saas fee
Door maarten-jan op 28-11-2007
Veel geld voor weinig aanbod..
Door el piste-tigre op 21-11-2007
top/top/top. Prijzig, maar dat moet ook houd de rommel buiten Zermatt.....