Reviews over Zillertal Arena

Bekijk reviews van Zillertal Arena Actueel weer Zillertal Arena en voorspelling komende dagen (zwaar bewolkt en af en toe regen) /   

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Zillertal Arena

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Zillertal Arena

Door Danny Kater op 28-11-2012
Heeerlijk gewoon! Vooral Mayrhofen voor de Party, Kaltenbach voor de prachtige pistes, Hintertux als er geen sneeuw in het gebied ligt en Gerlos voor ja...NOG MEER HOLLANDSE PARTY!
Door ilona op 09-06-2012
ben zwaar teleurgesteld. ik ga hier al vele jaren heen en boek altijd via www.zell.at gaat altijd goed tot afgelopen jaar. klopte helemaal niets van de aanbieding welke ik ontvangen had. appartement zat direct vast aan een illegale slachterij halal krijg 0 reactie van tourimusverband nooit zoiets smerigs meegemaakt idem appartement. verder skigebied is enorm aan het uitbreiden kan je leuk vinden mar begint echt massaal te worden. zelfs een roltrap die je naar de lift brengt was een jaar geleden wel anders. kortom door tourismusverband zell ga ik niet meer naar dit gebied schandelijk hoe ze met gasten omgaan.
Door Annette op 24-12-2009
Zwaar overschat gebied. je moet van Konigsleiten naar Gerlos, en vervolgens naar Zell en terug altijd over dezelfde pistes. Echt afwisselende tourtjes zitten er niet in. De zwarte terug uit Gerlos is niet zwart te noemen, heeft alleen wat buckels, maar is eerder rood. De 'autobahn' is op zich een mooie piste, maar het is niet echt wat bijzonders, het is ook gewoon een verbindingspiste waar je nooit onderuit komt als je vanuit Konigsleiten naar Gerlos wilt. Gevorderden kunnen beter een ander gebied opzoeken, er is ook geen 'echt zwart' in het gebied. Offpiste in het Teufeltal valt ook tegen. Pistes zijn ook erg kort. En vanuit Konigsleiten zit je te geisoleerd om naar Kaltenbach of een andere plaats te komen met het openbaar vervoer.

Positief is dan weer dat de pistes goed geprepareerd zijn. Ook leuk zijn de gratis tijdmetingen die je kunt laten doen. Dalafdaling vanuit Gerlos is mooi. Zell heeft de beste liften met de mooiste pistes, maar wel erg kort. Bij Konigsleiten aan de rustige kant kun je als beginner een leuk rondje maken.
Door Raymond op 24-11-2009
Echt leuk is het hier!
Door Katja op 24-11-2009
Echt een heerlijke vakantie gehad in Gerlos! Alles was goed!
Door Olivier op 24-11-2009
Wat een topvakantie!
Door Tessa op 24-11-2009
Wat een topgebied! Superpistes, hele gezellige aprèsski, superleuke tentjes op de pistes!! Ga zeker nog een keer!
Door nikkelaa op 19-10-2009
Kom al 8 jaar in Kaltenbach super!
Door Jaap op 17-10-2008
Top ski gebied!
Door Thomas kemp op 26-04-2008
Kom hier al vele jaren, in Gerlos,

het enige wat ik kan zeggen : egt topF!!!!
Door Steven op 22-01-2008
Heerlijk skigebied, zeer geschikt voor reizen met de hele familie of met vrienden. Sneeuwzekerheid tot laat in het seizoen, waarbij de Gerlosplatte uitkomst biedt. Qua onderkomen genoeg keuze, met voor de party gangers Gerlos en als wat rustiger alternatief Konigsleiten, Krimml en Zell am See. Pistes goed onderhouden met prima faciliteiten en goede liften (snel en weinig wachttijd). Zeker een aanrader!!
Door Hi Ski op 11-01-2008
Prachtig skigbied waar iedereen uit de voeten kan komen!
Door J. v/d Calle op 20-12-2007
Gewoonweg geweldig skiegebied, waar het stuk krimml/Gerlosplatte zeker niet weggelaten mag worden. Het enige nadeel dat er ooit rijen kunnen staan bij de liften, maar dit is zeer gering.
Door pieter op 14-12-2007
alles klar!
Door bea en frits op 12-12-2007
toppertje. Heb veel skigebieden gezien maar dit blijft onze favoriet.
Door Ruben op 05-12-2007
Perfect echt alles!
Door el piste-tigre op 29-11-2007
Apres is goed en gezellig, ski gebied matig overwegend makkelijke "autobahnen". Jammer dat er geen lift uit dorpcentrum vertrekt.
Door Antonia op 23-11-2007
Mooi en uitgestrekt skigebied. Aardige en behulpzame mensen bij de liften. Voor ieder wat wils je maakt korte of lange tochten via Gerlos, Koningsleiten, Wald en Krimml. Pistes zijn altijd goed en netjes onderhouden. De apres ski valt er tegen, Zijn beneden bij de liften 2 bars maar wel met gezelligheid. Na 15jaar nog steeds een aanrader.