Skiing skitest St. Anton / Ischgl

Wat een highlight: ski opening , verse poedersneeuw, stralend weer en een meer als luxueuze hotel. Dat stond ons te wachten tijdens een georganiseerd weekendje St. Anton en Ischgl.

Vanwege de nog magere sneeuwcondities waren de pistes in St. Anton nog niet open (Red. nu is er volop sneeuw), maar die van Ischgl wel. De sneeuw was uitstekend en voldoende om offpiste ook de berg af te stuiven.

Het weekend was vanuit St. Anton georganiseerd. Bij aankomst in het 5 sterren superior hotel Tannenhof stonden de experts voor skien en ski equipment voor ons klaar. Martin Jennewein van Jennewein Sport (www.sport-jennewein.com ) stemde met iedere deelnemer persoonlijk af wat zijn wensen zijn en welke nieuwe ski´s interessant zijn om te proberen. Daarna werd met de ski gids Andreas Rauch (www.anton-classic.com/site/guides) het plan voor de volgende dag besproken . En dan was het ook hoogste tijd het 6- gangenmenu uit de topkeuken van Hotel Tannenhof te genieten.

De volgende dagen werd alle splinternieuwe ski´s getest.
 

Atomic Vantage Ritual    Black Crows Navis     Black Crows Camox  

Dynastar Cham 87     Salomon BBR 8.9    Zai for Bentley

Stöckli Y77         Stöckli Stormrider VXL
 

Een leuke en zeer aangename manier om nieuwe materialen uit te proberen. ´s Avonds volle teugen genieten van gastronomische verrukkelijkheden en de ontspanning in de luxueuze spa.

Kortom een top weekend met alomvattende top condities. 

 

Kalender11 decemberAuteurLuuk