Harddisk vol met gopro-ski-movies en nu

Elk jaar vertrekken velen naar de Alpen voor een wintersportvakantie. De laatste jaren wordt er steeds meer gefilmd met o.a. diverse actioncams zoals een GoPro. De opnames worden ‘s-avonds of na thuiskomst nog eens bekeken en daar blijft het meestal bij. Zou het niet mooi zijn om een mooie korte gemonteerde film van je wintersportvakantie te hebben, wellicht zelfs de volgende morgen? Een pakkende film met een sfeerimpressie inclusief alle hoogtepunten is ideaal om te delen op Facebook.

Viedit is een platform waar video editors je helpen met het maken van vakantie videos.
Je kunt eenvoudig instructies geven aan de editor en bijvoorbeeld aangeven welke fragmenten belangrijk zijn en wat je muziekvoorkeur is.

De editors zijn creatief en hebben veel ervaring met het maken van vakentiefilms. Er zit altijd een editor tussen die voor jouw budget een mooie film kan maken. Nadat je een editor gekozen hebt kan je met deze editor overleg hebben.

Het posten van een filmproject is gratis en zonder verplichtingen. Je krijgt voorstellen op jouw project van editors inclusief hun prijs. Vervolgens kan je een keuze maken uit een van de editors. Je kunt al een prachtige film laten maken vanaf 50 euro.

Kijk hier wat Viedit voor jou kan betekenen

 

Kalender23 decemberAuteurLuukSourceViedit