Skiing Blog

synchroom skien op hoog niveau

Met 4 het zelfde doen, best lasting maar het kan. St Anton am Arlberg 30 januari.. lees verder »
Kalender30 januariAuteurLuuk EikelboomSourcehttp://www.stantonamarlberg.com/en/events/synchro-ski-world-cup-17th-january-2015

Harddisk vol met gopro-ski-movies en nu

Elk jaar vertrekken velen naar de Alpen voor een wintersportvakantie. De laatste jaren wordt er steeds meer gefilmd met o.a. diverse actioncams zoals een GoPro.... lees verder »
Kalender23 decemberAuteurLuukSourceViedit

Winterwandelen in de bergen

Geweldige uitzichten, buiten zijn, eten op de piste reastaurants - winterwandelen!.. lees verder »
Kalender11 novemberAuteurThijs kennis SourceSnowcountry

De 18 jarige freestyleskiester Demi Corstjens en haar Olympische Spelen droom.

Demi Corstjens wil over 4 jaar op de Olympische Spelen staan. Volg haar tijdens haar droom op www.demicorstjens.nl .. lees verder »
Kalender 1 oktoberAuteurLuukSourcewww.demicorstjens.nl

Einde Olympische Bell Berghuis

Voor Bell Berghuis is de olympische snowboardcross op een bittere teleurstelling uitgelopen. De 28-jarige Nederlandse vloog er in Sotsji al in de kwartfinale kansloos uit... lees verder »
Kalender16 februariAuteurChris BouwmeesterSourceANPTags bell berghuis snowboard snowboardcross sochi sotsji

Het heeft gedumpt en het blijft sneeuwen

Dankzij de hevige sneeuwval afgelopen weekend melden de skigebieden in de Alpen fantastische ski conditions, zowel op de geprepareerde pistes als ook off-piste... lees verder »
Kalender15 februariAuteurChris

Ischgl is beste après-ski bestemming

Het Oostenrijkse Ischgl is voor het derde opeenvolgende jaar gekozen als beste après-ski bestemming... lees verder »
Kalender13 februariAuteurChrisSourceNu.nl

Winterspelen erg warm

In Sotsji is het deze dagen zeer warm. Het weer doet er in de verste verte niet aan de winter denken. Dat is in de Alpen wel anders. Het ene sneeuwgebied na het andere trekt over de bergen... lees verder »
Kalender13 februariAuteurChrisSourceWeerplazaTags dimi de jong dolf van der wal olympische spelen skieen skien snowboarden sotsji winterspelen

Respect the Mountains!

Een Nederlandse stichting die zich inzet voor de bergen? Met meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks op wintersport gaan is dit eigenlijk heel logisch. De impact die we met zijn allen hebben op de Alpen is enorm. Het probleem is dat je dit in de winter niet altijd ziet. De berghellingen zijn bedekt met een dikke laag sneeuw. Afval zoals sigarettenpeuken, colablikjes en zelfs skistokken worden pas zichtbaar als de sneeuw gesmolten is... lees verder »
Kalender10 februariAuteurChris BouwmeesterSourceRespect the mountainsTags milieu bewust respect the mountains respectthemountains

Eerste gipsvlucht van het seizoen geland

De eerste gipsvlucht van het wintersportseizoen is zaterdagmiddag om 12.42 uur geland op Rotterdam The Hague Airport... lees verder »
Kalender28 decemberAuteurChrisSourceANPTags gipsvlucht skieen skien snowboarden wintersport ongeluk