Reviews over Crans-Montana

Bekijk reviews van Crans-Montana

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Crans-Montana

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Crans-Montana

Door teun op 13-04-2011
We zijn nu de laatste tien jaar steeds in Crans-Montana gekomen, en helaas is de kwaliteit van het resort tijdens de afgelopen drie jaar hard achteruit gegaan. Met name de kwaliteit van de pistes is echt verschrikkelijk in vergelijking met naburige plaatsen zoals Grimentz, Zinal, Zermatt, Verbier.
Het feit dat de pistes aan de zuidzijde liggen en global wamring werd steeds als verontschuldiging aangevoerd. Maar dat is niet geldig omdat dorpen als Grimentz en Zinal, die in dezelfe positie zitten, hun zaken wel goed voor elkaar hebben op dat gebied. De echte oorzaak lijkt te zijn dat de kunstmatige sneeuw gewoon te laat in het jaar wordt toegevoegd, en niet global warming. Andere dorpen doen dit beter en kosten minder. Het aantal skipisten is de laatste tien jaar ook nog eens verminderd van 220 kilometer twaald jaar geleden tot 140 km nu. De prijzen zijn wel per jaar gestegen, en zijn nu veel te hoog voor de geboden kwaliteit.
Door Ali op 13-11-2009
Magnifieke afdaling van Plaine Morte naar het dal. Brede pistes voor elk niveau en absoluut eindeloze off piste mogelijkheden.
Overzichtelijk gebied en daarmee helemaal ideaal voor gezinnen met jongere kinderen. Franstalige Zwitsers zijn bovendien relaxed en bijzonder aardig. Gewoon eens proberen.!
Door niels op 23-02-2008
tis zeer goed
Door yen op 04-02-2008
Super gebied. Lekker groot met aparte pistes voor beginners en gevorderden. Kunt hier zelfs zomers skieen op de gletsjer.
Door niels op 14-12-2007
Wel goed
Door BD op 14-12-2007
Tof skigebied voor het hele gezin!