Reviews over Flims / Laax / Falera. Die Alpenarena

Bekijk reviews van Flims / Laax / Falera. Die Alpenarena

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Flims / Laax / Falera. Die Alpenarena

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Flims / Laax / Falera. Die Alpenarena

Door mats op 13-03-2011
het is een goed gebied waar iedereen zich kan uitleven. Er zijn makkelijke pistes zoals die naar Falera en er zijn ook moeilijkere pistes. Er zijn een paar snowparken die nogal aan het uitbreiden zijn. De wachttijd bij de liften is niet lang(in de week moet je zelfs bijna niet wachten). Voor après-ski is de rockbar op de Crap Sogn Gion een goede plek.
Door frank op 09-02-2009
Het is een uitgebreid skigebied met voor ieder wat wils. Een rustig dorp met enkele cafe's. Echt iets voor de skifanaten
Door Peter op 31-03-2008
Afwisselend gebied, goede kwaliteit liften, en redelijk geprepareerde pistes. Iedereen vind er zijn of haar ding...
Door Marc op 18-02-2008
Het is een gebied waar je overal kunt koemn ook als je geen ski`s aan je voeten hebt, het is er super, nadeel apres ski is niet zoals in oosenrijk\1

Door Anke op 18-02-2008
Zeer goed geprepareerde en onderhouden snowparks. Een eenvoudigere voor de beginners, en een halfpipe (een van de grootste van Europa), en een aantal erg grote kickers voor de gevorderden. In de omgeving van Crap Sogn Gion zie je dan ook 80% van de mensen op een snowboard. Aanrader voor de freestylers onder ons.