Reviews over Gasteinertal

Bekijk reviews van Gasteinertal

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Gasteinertal

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Gasteinertal

Door Eric op 01-11-2009
Wij zijn hier al 2 keer gaan skieen en het is een zeer goed skiegebied met moderne en snelle liften zonder dat je ergens moet aanschuiven.Zoals je hier al kan lezen is het een iets wat meer mondaine skioord maar het blijft betaalbaar.Wij komen in ieder geval nog wel is een keer terug.
Door Desiree op 17-07-2009
Geweldig gebied. Breed dal (Gasteinertal) met veel mogelijkheden voor de wintersport. Prachtige gebieden als Bad Hofgastein, Bad Gastein, Dorfgastein (Grossarltal) en Sportgastein. De gebieden worden steeds meer met elkaar verbonden waardoor er veel km's geskied kan worden. Ook de snowboarder kan hier z'n plezier op, met veel off piste mogelijkheden. En ook funparks. Ook leuke mogelijkheden voor langlaufers en wandelaars. Je kunt hier je hart ophalen.
We hebben hier een vakantiehuisje (www.gasteinertal.nl) en komen hier dus regelmatig.
Door Lars Lucassen op 11-12-2008
Bad Hofgastein is een mondaine enigzins sjieke plaats met vele faciliteiten waaronder het zeer luxe wellnesscomplex Alpentherme (voor € 24 mio gerenoveerd in 2004). In de winter is de Alpenarena (openlucht theater) in het centrum omgetoverd tot een prachtige schaats- en curlingbaan. De plaats kent vele knusse restaurants met diverse bars. De apres ski is gezellig te noemen en zonder carnevaleske toestanden.