Reviews over Grossarl

Bekijk reviews van Grossarl

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Grossarl

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Grossarl

Door Renata op 18-01-2012
Wij zijn nu 3 keer op wintersportvakantie geweest in dit gebied met onze familie. Het is gezellig, overzichtelijk voor kinderen, leuk voor geoefende skieers (met dezelfde pas kun je ook in andere ski amade gebieden skieen). Je raakt elkaar niet kwijt, iedereen gaat zijn gang en tussen de middag kun je elkaar treffen in een van de tentjes. Bij de liften nooit erg druk, gelukkig. Je ziet hier weinig snowboarders. Hele vriendelijke mensen in de tentjes en bij de liften. Echt een vriendelijk niet te klein gebiedje om je met de hele familie onder te dompelen in het echte wintersportgevoel. gemutlich!
Door damy op 04-10-2010
er moet alleen nog een echte freestyle park komen en dan kan mijn vakantie niet meer stuk
Door Eric op 01-11-2009
Ik en Fam zijn hier nu 2 keer gaan skieen en boarden en het is een mooi goed modern uitgebouwd skiegebied.Overal snelle en moderne liften.De pistes zijn ook zeer goed onderhouden en je vind er ook veel en gezellige hutten waar je lekker wat kan eten en drinken tegen normale prijzen. Wij gaan zeker nog wel is terug naar Grossarl.