Reviews over Hochficht

Bekijk reviews van Hochficht

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Hochficht

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Hochficht

Door de Hoogen op 23-02-2012
Leuk ski gebied , eenvoudig , met genoeg mogelijkheden.
Door Michel op 21-02-2012
Het gebied ligt buiten de reguliere skigebieden wat ervoor zorgt dat je het zonder al te veel files kunt bereiken. Doordat het gebied niet al te hoog en steil is, is de kans op lawines erg klein tot geen. Ook zijn er geen hoge afgronden waar eventueel kinderen in kunnen vallen. Het gebied heeft de paar mooie blauwe en rode afdalingen waardoor het leuk is voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Helaas is het te klein om leuke dag tochten te maken. Voor de kinderen is het daarentegen wel leuk omdat ze snel het gebied leren kennen.

Voor de lessen is voor kinderen jammer dat deze meestal niet in het Nederlands zijn, maar door goed op te letten lukt het dmv gebaren en bewegingen toch wel goed.

Echte apre ski mogelijkheden zijn er niet echt. Ditzelfde geldt voor eventuele huisjes aan de piste. Meestal moet je een stukje rijden naar je hotel of appartement.

Kortom ik vindt het een zeer leuk skigebieden om met je gezin heen te gaan.