Reviews over Kaunertal / Fendels

Bekijk reviews van Kaunertal / Fendels

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Kaunertal / Fendels

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Kaunertal / Fendels

Door jacco op 14-02-2013
Ik ga al 20 jaar naar Fendels (Kaunertal).
En altijd met plezier geskied.
Een rustig gebied met korte wachttijden bij de lift.
En morgen gaan we weer heen heerlijk.
Door Henk op 19-11-2008
Op de Kaunertaler gletscher kun je fantastisch skien. Niets voor vergevorderden, maar ideaal voor beginners,gevorderden, en rustzoekers. Schitterende brede pistes en skien van 3300 to 2100 meter.
Wij hebben hier 7 jaar achter elkaar geskied met onze kinderen zonder 1 klacht.
Nadeel is de lange aanrijroute vanuit het dal naar de gletscher.Tevens kan het op de gletscher extreem koud zijn, vooral bij veel wind.
Ander andere kant als je van natuur houd, dan zit je hier in een magistrale bergwereld.
Door Erik op 04-12-2007
De gletscher ligt hoog genoeg (2750m.) om het hele jaar door te kunnen skiën. Minpunt is het kleine gebied en de kans dat de gletscher onbereikbaar is. Wanneer er namelijk een te grote kans is op lawines (bijvoorbeeld door hevige sneeuwval) dan kan de weg naar de gletscher toe enkele dagen dicht zijn. Doordat het een klein gebied is en er maar één stoeltjeslift (en 6 sleepliften) op de gletscher is, is het zelfs in de vakanties rustig. Zeker wanneer de sneeuwkwaliteit in de overige skigebieden goed is, is er bijna niets te doen. Ideaal om op goede sneeuw te leren skiën of snowboarden.
Feldels heeft ook maar één stoeltjeslift (en 3 sleepliften) en ligt relatief laag 1300m. Dit is het gebied waar je ook mag skiën wanneer de gletscher dicht is. Bij slecht weer (regen)is het vrij onaangenaam skiën. Ga dan als je de mogelijkheid hebt naar Serfaus/Fiss/Ladis en zoek het hoger op. In de regen is Feldes niets aan.
Rustig in fendels is het vooral op zaterdagen (ook bij slecht weer).