Reviews over La Rosière

Bekijk reviews van La Rosière

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

La Rosière

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van La Rosière

Door Roland. op 24-01-2014
Ik als beginnende skiër vind het hier helemaal geweldig.
Zowel van groen tot zwart voldoende aanwezig. Mooie lange afdalingen mogelijk. Werkelijk elke dag wel een mooie tocht kunnen maken.
Aanrijden naar la Rosiere zeer spectaculair. Hoogte van dit gebeid geeft zekerheid voor sneeuw. Apreski is idd moeilijk te vinden, maar de omliggende accommodatie,s geven voldoende sfeer en gelegenheid om de avonden in te villen. Zeker de moeite waard om hier eens te gaan skiën.
Door lorien op 12-03-2013
it's fantastic !!!!
Door Frank op 01-10-2008
Het skigebied van La Rosiere is verbonden met het gebied van La Thuile in Italie (Espace San Bernardino). Met name als de verbinding open is (wat niet altijd zo is) een prima skigebied voor beginnende en gemiddelde skiers. De vergevorderde skiers vinden minder uitdaging op de pistes, zeker in Frankrijk, off-piste is wel goed mogelijk. Je kunt vanuit Italie ook met de helikopter op een berg worden gedropt. La Rosiere biedt een relaxte ambiance, er is geen sprake van een uitgebreide barcultuur met een uitgebreide apresski. Dat betekent ook een minder op feesten gericht publiek. Het voorzieningenniveau is ruim voldoende. Het gebied Les Eucherts is in opkomst, je vindt er een aantal kwalitatief uitstekende appartementencomplexen en hotels. Deze wijk is de laatste jaren flink uitgebreid, er is inmiddels een supermarkt, een bakker en zelfs een kunstijsbaan. Ook stap je er meteen de lift in en kun je meestal tot aan de verblijfsaccomodatie skien. Er is een skischool, skiverhuur en de gelegenheid om liftpassen aan te schaffen. Aan het einde van Les Eucherts ligt een uitstekend restaurant met een terras dat uitkijkt over een piste het dal in.