Reviews over Les Orres

Bekijk reviews van Les Orres

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Les Orres

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Les Orres

Door Charlotte op 14-05-2010
Les Orres is een rustig ski resort, verdeeld over twee dorpen. Het Centre Station ligt op 1650m hoogte en is het centrale punt van het dorp met alle winkels, barren, restaurants, pinautomaat en nog veel meer. Het tweede deel van het dorp ligt op 1800m en is vooral bestemd voor de hotels (veelal appartementen). Dit gedeelte is een stuk mooier dan het centrum.
Het Dorp is zeer kind/familie vriendelijke met veel sercives die worden aangeboden, zoals kinderopvang, kinderskituin, huis van de weervoorspellingen, een nieuwe rodelbaan (grootste van europa), een schaatsbaan en veel activiteiten voor jong en oud (binnen en buiten, betaald en gratis). Ook is er door het hele gebied gratis WIFI beschikbaar.
Het is niet het beste resort om heen te gaan om veel te apresskieen, er is slechts één discotheek.
Voor de snoxboarders is er een snowpark, voor de langlaufers is er ongeveer 40km pisten. Ook word er veel aan nordic-walking gedaan, zowel met als zonder gids.
Er is in totaal 88km piste vooral veel groen en rood, met twee restaurants op de pisten en overal zeer mooie uitzichten over het dal en het meer.
Een van de voordelen van het gebied is, dat als je aankomt er een speciaal team van meiden is die je de wegwijzen naar het hotel, parkeerplaatsen aangeeft. Ook door de week heen zijn deze, in oranje geklede dames en dus ook de 'mandarijntjes'genoemd, overal te vinden om vragen te beantwoorden, te helpen met sneeuwkettingen vastmaken of gewoon gezellig een praatje te maken. Als er een lange rij staat voor een skilift komen deze meiden ook gratis een drankje uitdelen!