Reviews over Les Portes du Soleil (ch)

Bekijk reviews van Les Portes du Soleil (ch)

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Les Portes du Soleil (ch)

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Les Portes du Soleil (ch)

Door heleen nijburg op 25-09-2014
En mooi ski gebied voor de sportieve skier,die graag wil skién en mooie afdalingen wil maken.Voor de beginnende skiér,is er ook gelegenheid om volop te lessen,in een zwitserse sfeer en ambiance.De liften worden nog elk jaar verbeterd ,maar het zijn geen liften met stoelverwarming,en windkappen.
Maar de gezelligheid van de vele, vaak originele berghutten-waar je de voortreffelijkste kaas- fondue,vleesgerechten onder het genot van de heerlijke wijnen kunt proeven- overtreffen je eerdere ervaringen. Goed te bereiken via snelwegen tot op 20km afstand,met dichtst- bijzijnde vliegveld Geneve.(131 km)
De brede pistes,geen lange wachtrijen voor de lift.Een perfecte plek om te zijn. ;)
Door Carel op 25-01-2009
Een gebied met ongekende mogelijkheden. Als je het hier niet kan vinden, kun je het nergens vinden. Ook apresski biedt genoeg mogelijkheden, alleen als je opzoek bent naar hollandse carnavalliedjes kun je beter naar Tirol gaan.
Door Kees op 15-12-2008
Heerlijk skigebied waarin zowel pa en ma alsook de kinderen prima aan hun trekken komen. Je kunt iedere dag een nieuwe route plannen waarbij je ook nog rekening kunt houden met de moeilijkheidsgraad van deze route. De liften aan de Franse kant zijn moderner maar goed, who cares. Prima gebied voor zowel beginner als (ver) gevorderde.
Door nijburg op 12-12-2008
goed
Door Rik op 01-04-2008
Net voor een shortski in Les Crosets geweest. Klein hotelletje vlakbij de liften (hotel la telecabine): vrij eenvoudig, maar lekkere keuken en nette kamers.
Met 1 lift zit je in Frankrijk. Nadeel: de laatste lift vanuit Frankrijk om terug te keren is al om 16u30. Maar ook in het Zwitserse deel is wel genoeg te skieen.
Nauwelijks apres ski, maar als je echt komt om te skieen, zeer aan te raden.
Vlot bereikbaar, snelweg tot op 20 km.