Reviews over Livigno

Bekijk reviews van Livigno

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Livigno

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Livigno

Door Ski-fanatic op 20-03-2016
Gewoon 10 voor alles.
Door Filip op 31-03-2012
Livigno heeft zijn voordelen en nadelen. het grootste nadeel is de bereikbaarheid omdat je vanuit Belgiê via de korste weg door Zwitserland moet (vignet en snelheidscontroles) en vooral omdat je dan met de wagen op een trein en door een éénrichtingstunnel moet rijden. Maar eens je er bent is het er super! Ik ben in veel plaatsen gaan skiën en alles (hotel, eten, brandstof, skipas, drank,...) is hier veeeeel goedkoper. Het dorp heeft meer dan 100 winkletjes, is taxfree, gezellig en deels autovrij. De meeste hotels zijn nog kleinschallig, familiaal en dus knus. en het skiën... Ik was in alle grote stations in Frankrijk, Oostenrijk en voor een gezin met kleinere kinderen is dit zeker voldoende. Je kan zelf vrij veilig offpiste gaan. Maar je hebt natuurlijk niet de mogelijkheden van bv. Een Portes du Soleil of een Trois vallées. daarentegen is het er wel sneeuwzekerder dan bv? Avoriaz. En wie graag fietst om een iets anders te doen. Deze zijn te huur en er zijn zelfs in de winter een paar mooie klimmetjes te doen! Veel plezier!
Door Angela, Harald en Daan op 13-11-2011
Gezellig skigebied. Altijd wat te doen. Overdag heerlijk op de skiën en aan het eind van de middag lekker slenteren langs de vele winkeltjes. 's Avonds lekker eten in de vele restaurantjes die er zijn. Veel hotels en appartenten liggen direct aan de piste. Supper dus! We zijn een aantal jaar niet geweest in verband met de skilessen voor onze zoon. Hou er rekening mee dat er weinig andere talen dan Italiaans gesproken worden door de skileraren. Wij hebben voor een aantal jaren Oostenrijk gekozen. Maar nu kan hij skiën en kunnen we weer lekker naar Livigno!!!!
Door Robert en Lydia op 05-10-2008
3 jaar achter elkaar geweest 3 jaar poedersneeuw, overdag zon s'avonds af en toe sneeuw overdag zon en heel veel gezelligheid alles goed bereikbaar ook met kinderen en zeer vriendelijke mensen.
auto vrij centrum, centrum waar geen sneeuw weg geruimd wordt, vrij plat dorp, zeer mooie omgeving.
negatieve punten zijn er niet.
Door G.Hartman op 23-11-2007
Prima sfeer, niet te veel van dat malle apres-ski gedoe zoals in Oostenrijk, sneeuwzeker (dorp ligt op 1800 meter en het gebied wordt ook wel aangeduid met Picollo-Tibet, dat zegt genoeg!, belastingvrij en vooral voor beginners en gevorderden een prima plek. Belastingvrij: bijv. sterke drank, parfum, benzine, maar ook levensmiddelen.
Tips: Daphne´s Irish Pub en de bar van hotel Alpina. Lokaal drankje: bombardino (hete whisky met advocaat en slagroom voor 3 euro)
Door Exaptar op 23-11-2007
Klein, gezellig gebied. Ideaal voor een gezin. Ongelooflijke tax-free shopping mogelijkheden. Bijzonder gezellig dorpje. Zeer vriendelijke mensen daar. Een aanrader als je op gezelligheid bent gefocused. Kilometerwreters zoeken beter een ander gebied.