Reviews over Loferer Alm

Bekijk reviews van Loferer Alm

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Loferer Alm

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Loferer Alm

Door jeroen op 05-01-2017
Heerlijk ski gebied, uitermate geschikt voor beginners, leuk apres skiën en vlot door skiën... dus geen wachtrijen.
Door Jeroen op 07-11-2016
Een best skigebied voor beginners. Het is niet iets minder voor gevorderden denk ik. Het is uitermate geschikt voor kinderen, vele mogelijkheden als het gaat om apres ski. Al met al een prima aanrader om heen te gaan.
Door Jeroen Walgien op 07-04-2015
Gastvrij en mooi skigebied, bij helder weer prima uitzicht vanaf de top. En op weg naar de top.

Het is een skigebied te midden van andere skigebieden als st johan in tirol, heutal en verderop leogang en kaprun. Dat maakt dat het midden in de alpen ligt en dat zegt genoeg over het gebied, steile en wat vlakkere bergen wisselen elkaar af, dit is op de pistes net zo. Stukken die stijl zijn en stukken die relatief eenvoudig en vlak zijn. De funparken die aanwezig zijn, zijn niet de grootste en daar kan dan ook nog het een en ander aan verbeterd worden.

Op het gebied van eten, drinken en uitgaan is de keuze zat en de apres ski is prima. Al vond ik het zelf wat vroeg ophouden.

Liften en personeel snel en vriendelijk en de prijzen zijn normaal vergeleken de rest.

buiten de pistes, in het gebied genoeg andere activiteiten om te doen als je een dagje geen zin hebt in skieën zoals stadjes bezoeken, musea en zwemmen. Salzburg ligt op 40 km afstand dus ook een grotere stad is in de buurt.

Accomodaties waar we gebruik van hebben gemaakt stuk voor stuk mooie en stijlvolle oostenrijkse woningen, zeer! gastvrije ontvangst en hulp tijdens de vakanties.

Al met al een top gebied.
Door de waarheid op 19-10-2012
Pfff alles 5 sterren hierboven. Door één iemand beoordeeld. Die opzeker nooit in Ischgl en St Anton is geweest, Dát zijn pas 5 sterren gebieden. Een plaats met 13 liften kan nooit boven 3 sterren uitkomen
Door henk op 03-01-2012
mooi man
Door Marianne op 17-03-2009
Het is een familiepiste, en met de plaatselijke skischolen met uitstekende mogelijkheden voor kinderen en beginners. Ook na het skiën is er steeds animatie voor de kinderen, maar ook volwassenen krijgen hun gading met fakkeltochten in de buurt, skishows met vuurwerk van één van de skischolen, gezellige bars. Het personeel is vriendelijk, ook aan de liften is men behulpzaam.
Een dikke plus !!!