Reviews over Madonna di Campiglio

Bekijk reviews van Madonna di Campiglio

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Madonna di Campiglio

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Madonna di Campiglio

Door Ronald Bakker op 05-01-2008
Ik ben eigenlijk net gek om dit gebied aan te prijzen, want dan wordt het alleen maar drukker, maar goed. Ik ben vorig jaar geweest en had goede pistes. Over de sneeuwzekerheid ben ik wel iets terughoudend, want daar kan i niet over oordelen. Ik ga 10 februari weer heen, met het vliegtuig en naar een hotel. Het gebied is erg groot, dus goed voor gevorderden om de nodige kilometers te maken. Ook erg goed voor beginners en kinderen, want vanuit Madonna de C gaat er een cabine naar de top. Een zit van bijna 20 minuten, maar je zit droog en uit de wind.Eenmaal boven is er een keur aan afdalingen naar beneden, in alle kleuren. Ook een blauwe piste die dus erg goed te doen is. Je kan geweldig door het bos ook. Kortom, voor mij voorlopig de plek om naar toe te gaan. Redelijk betaalbaar en lekker eten. Inderdaad zijn er erg veel Italianen, maar dat is mij niet tegen gevallen. Je komt om geld uit te geven, dus iedereen is vriendelijk. Veel suc6 en ervaar het zelf, maaaaaaaaaar vertel het niet teveel door.
Door Struyf Robin op 22-11-2007
Ik ben vorig jaar voor het eerst gaan snowboarden in madonna di campiglio. Ik had vorig jaar wat pech met de sneeuw. Er was namelijk veel minder gevallen als in de andere jaren. Al goed dat bijna alle pistes voorzien zijn van sneeuwkannonnen. De positieve punten van het gebied: Zeer veel pistes, leuke pistes en veel variatie zowel voor de beginnede skiër als voor de gevorderde. Er is ook een snowboardpark maar deze was vorig jaar maar gedeeltelijk open omdat er dus te wijnig sneeuw was gevallen. Toen ik terug thuis kwam was ik wel wat bruiner. De pistes liggen namelijk heel de dag in de zon. De apre ski mogelijkheden zijn niet mis, en vergeet zeker geen bombardino te drinken (uit ervaring: best op het einde van de dag). Eventjes samengevat: (negatieve punten: de sneeuwkwalliteit kan aan de mindere kant zijn, er komen bijna enkel italianen.) (possitieve punten: in de zon gelegen pistes, bevinden zich in een vallei dus weinig wolkenvorming. Zeer toffe pistes zowel voor de gevorderde als voor de beginner. De verbinding tussen de verschillende skigebieden is zeer goed.)