Reviews over Nauders

Bekijk reviews van Nauders

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Nauders

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Nauders

Door Harm op 27-12-2009
Net terug uit nauders. Goede vakantie gehad, niet veel sneeuw in het dal lag bijna niks. Liften vond ik niet goed vooral niet in nauders er zater niet van die kappen voor waardoor het heel koud was een aantal liften hadden het wel. Nauders dus niet echt geweldig maar daar hadden we dan ook maar 2 dagen geskied, de rest van de week hebben we geskied in schoneben in italie, geweldige pistes, heel breed zeer rustig en luxe nieuwe liften dus perfect voor elkaar daar. dus ga je naar nauders ga dan skien in schoneben
Door Tom op 14-11-2008
Mooi skigebied met vele diverse afdalingen, zowel voor beginners als gevorderden. Mooie offpiste mogelijk bij de Tscheyeck. Moderne liften.
Door Erik op 04-12-2007
Redelijk groot skigebied.
Met zijn zuidelijke ligging in Oostenrijk/Italië zijn er in verhouding meer zon uren dan in de noordelijke gebieden. Verder zijn er lange afdelingen mogelijk door de hoge ligging. Gevorderden hebben een eigen stoeltjeslift. Deze sluit aan op een lange (smalle) zwarte piste waar goede offpiste mogelijkheden hebt. Voor kinderen is de blauwe dalafdaling erg leuk. Zeker omdat je door de bossen gaat. Let er wel op dat er enkele rode stukken in zitten. Door de breedte kan je hier grote bochten maken en laat je 'moeilijkere' stukken snel achter je.
De wachttijden zijn redelijk. Iedereen moet met de gondel naar boven. Hierdoor kan het in de ochtend erg druk zijn (wachttijd 5 tot 10 min.) na 10:00 uur kan je meestal doorlopen. De liften zijn ruim en snel, hierdoor is er een grote verspreiding van het aantal personen.
Weinig sleepliften. Hierdoor luxe genieten van de wintersport.
Tip: ga ook eens 1 dag naar schoëneben in Italië. Een klein en afgelegen gebied. Hier zijn de pistes optimaal! en zeer breed. Ook de gevorderde skiërs hebben hier een lift met alleen zwarte pistes. beginners zijn aangewezen op één sleeplift waardoor het niet echt geschikt is om te leren skiën. Nu de dalafdaling breder is geworden, is de sneeuw van betere kwaliteit en dus makkelijker te doen voor minder gevorderden. Erg leuk om door het bos te kunnen skiën.