Reviews over Sainte Foy Tarentaise

Bekijk reviews van Sainte Foy Tarentaise

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Sainte Foy Tarentaise

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Sainte Foy Tarentaise

Door Ton Weijters op 31-12-2008
Sainte Foy is een betrekkelijk nieuw skigebied met een typische uitstraling. Het skigebied is betrekkelijk klein (4 liften) maar bied veel variatie. Hele mooie blauwe en rode pistes en omdat het er rustig is geeft dit prima mogelijkheden om aan je techniek te werken. Daarnaast zijn er uitdagende offpiste mogelijkheden. Het effect is dat de piste vooral door de wat rustigere skiers gebruikt wordt en de jeugd (snowborders) veelal offpiste bezig zijn. Het is daardoor ook een heerlijk gebied voor ouders met kinderen. Indien nodig wordt de lift even gestopt om kinderen in of uit te laten stappen. Dat kan ook omdat ik er gedurende 4 jaar nooit wachtrijen bij de liften heb gezien.
Apres ski mogelijkheden zijn er wel maar ze zijn beperkt. Eetgelegeheden zijn genoeg en ze zijn prima. Kortom een heerlijk skigebied voor jong en oud die iets met de natuur hebben (eerder de Hoge Veluwe dan Valkenburg).