Reviews over Sierra Nevada

Bekijk reviews van Sierra Nevada

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Sierra Nevada

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Sierra Nevada

Door Klaas op 15-03-2014
Sierra Nevada Heerlijk! Fantastisch onderhouden pistes, wij waren hier begin maart op doordeweekse dagen, hierdoor ging het zeer snel bij de liften. De afdalingen naar het dorp waren allemaal nog open ondanks de hoge temperaturen. Einde van de dag daardoor wel wat slush natuurlijk maar niet storend. Let wel goed op welke liften je neemt want een heel aantal stoeltjesliften is nogal traag. De prijs van de skipas is relatief hoog 45 euro per dag voor 95 km piste maar de prijzen op de pistes voor consumpties zijn zeer betaalbaar. 2 euro voor een blikje (!) Cola/bier en een hele maaltijd (menu del dia) 3 gangen voor rond een tientje. Wij combineerde een paar dagen skiën met een paar dagen strand en dat is een fantastische ervaring.
Door Jolanda op 22-02-2009
Goed gebied voor beginners. Voor gevorderden wellicht iets minder, mar dat wordt zeker goedgemaakt door het prachtige weer. Al twee keer geweest met zowel beginners als gevorderden (kinderen en volwassenen() en gaan zeker weer!
Door Bart de Kok op 14-12-2007
Het is zeer aan te raden! Alleen om er te komen is wat moeilijk, vanaf Granada is het +/- 40 min rijden. De pistes zijn van dec./ april in de hogere gebieden goed te begaan, alleen laag gelegen delen willen snel pap worden.