Reviews over Snowbird

Bekijk reviews van Snowbird

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Snowbird

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Snowbird

Door Henri S op 12-02-2009
Dit gebied is waanzinnig mooi, zeker nu het een verbinding heeft met Alta. Voor off piste skiën heeft dit gebied de mooiste afdalingen. Heb hier een beklimming naar een top gemaakt met een local en ben door een couloir geskied, echt waanzinnig. We waren de eerste van het seizoen, bijna niemand durft daar naar beneden te gaan. Daarnaast had ik zelfs in april nog de mooiste poedersneeuw die je maar kan bedenken. De locals zelf vonden de sneeuw al erg zwaar worden, zij kennen de Alpen duidelijk niet.

Helaas heb je wel wat dollars nodig en moet je altijd met de auto vanaf SLC omhoog rijden omdat je er niet echt goed kan overnachten. Daarnaast is SLC een leuke stad om te verblijven als de plekken weet te vinden.
Door Drew R.F. op 21-11-2007
Voortaan nooit meer zonder voorbereiding met de gondel naar de hoogste top aldaar en dus zwarte piste ( voor amerikaanse begrippen " double diamond " ) naar beneden. Verder een top resort, maar net als Park City niet goedkoop.