Reviews over St. Anton / St. Christoph / Stuben

Bekijk reviews van St. Anton / St. Christoph / Stuben

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

St. Anton / St. Christoph / Stuben

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van St. Anton / St. Christoph / Stuben

Door Yoeri op 23-03-2008
Het gebied is er erg mooi om te skien. Je komt er zo leuke plekjes tegen en de sneeuw is vrijwel altijd van goede kwaliteit. 1 minpuntje is dat sochtends een kort moment even wat drukker is bij de lift. Verder is het apres skien er helemaal te gek en zijn er genoeg leuke restaurantjes in het dorp, maar ook op de berg.
Door Sjoerd op 22-11-2007
We komen hier graag. Als er verse sneeuw ligt is dit een paradijs. Heerlijk skien, op en off piste en dan als je wil ouderwets oostenrijkse hoempapa en een biertje of ruistiger in Jacky's bar. Super gebied!!
Door Joost op 22-11-2007
In St.Anton kan iedereen aan zijn trekken komen. Of je nu komt voor het skieen, feesten of om goed te eten.
Het skigebied is groot genoeg om je een week te kunnen vermaken. Het biedt veel variatie in pistes, en ook veel mogelijkheden om via verschillende soorten pistes weer op dezelfde punten uit te komen, ideaal als je met een gezelschap bent met verschillende skiniveaus.

In het dorp St.Anton zijn legio overnachtingsmogelijkheden, iedereen verhuurt kamers en bij de lokale VVV vertellen ze je graag waar je terecht kunt.

Tips:
- Ga eens een dagje naar Rendl, het 'andere' skigebied in St. Anton. Heerlijke pistes waar de sneeuw beter blijft aan het einde van de dag.
- Tapa's eten bij Bodega. Heerlijk en gezellig.
- Of je wel of niet van Apres Ski houdt, je moet een keer de dag af hebben gesloten bij de beroemde en beruchte "MOOSERWIRT". Onvoorstelbaar hoeveel mensen daar bij elkaar komen en nog onverstelbaarder hoeveel liters bier er wordt weggewerkt.