Reviews over Valberg

Bekijk reviews van Valberg

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Valberg

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Valberg

Door Remko Veeger op 01-04-2010
Naar aanleiding van mijn laatste review, moet ik helaas mededelen dat Fred "blanche neige" niet meer runt. Ze maken nog wel de hamburgers maar het anders, ze zijn minder lekker. De plaatstelijke bakker heeft het overgenomen, die had beter broodje kunnen blijven bakken. Een plaats waar je correct en lekker kan eten op dit moment is de "tremplin". Lekker eten tegen een goede prijs.

Twee jaar geleden was "Chalet Swiss" ook niet echt veel bijzonders, maar heeft de kaart aangepast en is nu ook lekker eten.

Zo veranderd er door de jaren heen toch wel wat, ik houd jullie op de hoogte.

See you in Valberg
Door Remko Veeger op 11-12-2008
Een leuk dorp inderdaad ideaal voor families met jonge kinderen. Een familie dorp waar je heerlijk rustig kunt genieten van het skieen met over het algemeen veel zon en niet zo verschrikkelijk koud weer. De pistes voor gevorderde skiers zijn minder uitdagen, toch kun je leuke tochtjes maken zeker nu Beuil er aan toegevoegd is.

Probeer zeker de hamburger bij Fred in Blanche Neige. Hij heeft een selectie van 6/7 eigen gemaakte hamburgers en verse friet die zo lekker en super vers zijn, dat je je handen er bij op eet.

Tot ziens in Valberg