Reviews over Valloire & Valmeinier

Bekijk reviews van Valloire & Valmeinier

Je kunt ook jouw tips en ervaringen delen met andere bezoekers ! Geef jouw waardering over de verschillende onderdelen en voeg eventueel een tekst toe.

Valloire & Valmeinier

Skiën algemeen Pistes
Offpiste mogelijkheden Apres Ski mogelijkheden
Geschikt voor kinderen Sneeuwzekerheid
Geschikt voor beginners Geschikt voor gevorderden
Goede snelle liften Algemene indruk

Beoordelingen van Valloire & Valmeinier

Door Robbert op 28-12-2010
Mooi gebied. Ben er begin dit jaar geweest en ga in Februari weer. Supermooi gebied met prachtige vergezichten, ligging is prachtig en in de meeste gevallen vlak naast de piste. Helaas is er weinig aprésski. Bovenaan de moulin benjamin zit een restaurant maar die was om half 5 al dicht. In het dorp zijn s'avonds wel wat cafe's open. Niet veel, maar genoeg om je mee te vermaken.
Door John Loots op 18-02-2009
In de krokus 2004 in valloire geweest. Met 3 jonge kinderen. Inderdaad al enige tijd geleden maar toch ook zeer memorabel. Leuk dorp, gezellig. Niet overlopen. Mooi skigebied waar voor iedereen wel wat te vinden is. Met een beetje zon is het al snel zwaar genieten. Helaas lijden dan ook de zuidhellingen zwaar. Betaalbaar, gevarieerd, authentiek, gemoedelijk. Aanrader
Door José op 04-01-2009
Wij gaan al 7 jaar 2 maal een week naar Valloire. De pistes zijn altijd keurig verzorgd en veilig. Liften zijn goed onderhouden en het is nog steeds een echt dorpje. Goed om heerlijke tochten te maken over de drie bergtoppen.


Door Bert op 15-12-2008
Veel variatie mogelijk door gebruik te maken van de twee verschillende gebieden. gratis busdienst in dorp. Super voor beginners en minder ervaren skiers en snowboarders