Catered chalets

Catered chalet, de luxe van niet zelf hoeven koken..... en afwassen

Met collega’s, familie of een stel vrienden op vakantie en samen in een accommodatie? Jiba heeft verschillende mogelijkheden op bestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk. Je kunt al vanaf 6 personen in een individueel chalet en het grootste chalet wat wij kunnen aanbieden is voor 21 personen. Stuk voor stuk zijn het mooie chalets waarin u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie.

Cateringservice

Je kunt er ook dit jaar weer voor kiezen om geheel verzorgt op vakantie te gaan door het boeken van cateringsrvice. Je kunt kiezen uit twee cateringvormen. Voor beide cateringvormen geldt dat je vanaf zaterdagavond tot en met de daaropvolgende zaterdagochtend verzorgd wordt met zeven keer een uitgebreid ontbijt, zes keer een afternoon-tea/après-ski en zes keer een smaakvol diner inclusief wijn.

Classic Cateringservice

Vanaf € 185,- per persoon per week. Inclusief:

  • ontbijt (brood, croissants, jam, cornflakes, ei, kaas, ham, fruit, koffie, thee, vruchtensappen en melk)
  • afternoon-tea (versgebakken cake of koekjes, koffie, thee, warme chocolade melk)
  • 3-gangendiner

Alle diners zijn inclusief witte of rode wijn. Prijzen hiervoor staan vermeld bij de desbetreffende accommodaties.

All inclusive

Vanaf € 235,- per persoon per week. U kunt er tevens voor kiezen om ALL INCLUSIVE op vakantie te gaan. Dat wil zeggen dat u boekt voor de bovengenoemde classic catering inclusief drank. Uw koelkast is gedurende uw verblijf gevuld met de nodige softdrinks zoals jus d’orange, sprite, cola, wijn en bier. U kunt vanaf de afternoon tea (rond 16.30uur) gebruik maken van de all-inclusive formule. Zo ontbreekt het u aan niets. Dat is pas vakantie!